COVID-19 Maatregelen GT Totaalverhuizingen

Ook in deze tijden gaat GT Totaalverhuizingen gewoon door met haar diensten. Wel hebben wij een aantal COVID-19 maatregelen opgesteld rondom het coronavirus:

Wij hebben uw gezondheid en die van onze medewerkers hoog in het vaandel staan, daarom schudden onze medewerkers bij aankomst geen hand. Verder houden zij voldoende afstand (minimaal 1,5 meter) van elkaar en van u. Naast afstand bewaren en het niet schudden van handen desinfecteren onze medewerkers regelmatig hun handen. 

Helaas verzoeken wij u om op de verhuisdag niet aanwezig te zijn. Dit verzoek doen wij omdat veel van onze klanten in de risicogroep vallen, en wij geen enkel risico willen nemen. Bij het verlaten van uw woning zullen onze medewerkers dan ook alle deurklinken en contactobjecten ontsmetten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verspreiding. 

Wanneer een medewerker van ons verschijnselen vertoont van verkoudheid, koorts of andere coronaverschijnselen, is het voor hem niet toegestaan om werkzaamheden uit te voeren. 

Voor alle verdere vragen en informatie omtrent het coronavirus verwijzen wij u graag door naar de website van het RIVM.

Voor verdere vragen omtrent onze maatregelen kunt u ons bereiken via het contactformulier.