Leegruimen na overlijden

Leegruimen van uw woning

Het verlies van een dierbare is een zeer ingrijpende en vooral emotionele gebeurtenis in uw leven. In veel gevallen wordt er veel van u gevraagd in een fase waarin u daar niet aan toe bent. GT Totaalverhuizingen is er om u juist in deze fase bij te staan. Vaak moet u in een paar dagen alles regelen omtrent het leegruimen van de woning, terwijl u niet in staat bent om alle zaken te regelen.

Voor alles omtrent de woningontruiming, het opruimen van de woning en het opslaan of wegbrengen van de inboedel kan GT Totaalverhuizingen u bijstaan. Wij hebben vaak aan één woord genoeg en begrijpen als geen ander wat u doormaakt.

“Met onze dienstverlening willen we bereiken dat u zich bezig kan houden met hetgeen veel belangrijker is na het overlijden van een dierbare”

Leegruimen woning

Het is bij de ontruiming van een woning handig wanneer één iemand alles coördineert. Uiteraard kun je met meerdere mensen samen het huis leegruimen, maar het is wel handig wanneer er een centrale coördinatie is. Wij van GT Totaalverhuizingen schuiven daarom iemand naar voren die als coördinator te werk zal gaan. Deze persoon zal voor de familie ook het aanspreekpunt zijn.

Wanneer er sprake is van een huurwoning of verzorgingstehuis is een vlotte oplevering van de woning vaak gewenst. Wij van GT Totaalverhuizingen willen graag steun bieden in deze zware en hectische periode. We kunnen de volledige woningontruiming voor onze dienst nemen als dat gewenst is. Het is ook mogelijk om bepaalde delen van de ontruiming aan ons uit te besteden, denk dan bijvoorbeeld aan het rijden naar de kringloopwinkel of het brengen van spullen naar de erfgenamen. Het is bij ons ook mogelijk om de spullen tijdelijk op te slaan in onze opslagruimte, mocht het zo zijn dat de woning snel opgeleverd moet worden en u nog niet heeft bepaald waar de spullen naartoe moeten.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij een woningontruiming komt vaak in korte tijd veel kijken. Met onze dienstverlening nemen we al uw zorgen en stress omtrent het leegruimen van een woning na overlijden weg. We regelen de woningontruiming, vervoeren de spullen naar de erfgenamen of de kringloopwinkel en leveren de woning op. De oplevering van de woning doen we met gespecialiseerd personeel. 

Ook kan GT Totaalverhuizingen zorg dragen voor het administratieve werk rondom het overlijden. Hierbij moet u onder andere denken aan het beëindigen van de verzekeringen en lopende abonnementen. Ook zorgen wij ervoor dat de meterstanden doorgegeven worden. Met onze dienstverlening willen we bereiken dat u zich bezig kan houden met hetgeen veel belangrijker is na het overlijden van een dierbare.  

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een leegruiming? Druk op de onderstaande knop of neem gerust even contact op met ons via +31 6 25 47 08 91

U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen met uw vraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.