Opslagruimte

Opslagruimte voor uw inboedel

Er zijn verschillende redenen denkbaar waardoor u opslagruimte nodig heeft voor uw spullen. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing naar een kleinere woning of een woningontruiming, hierbij blijven vanzelfsprekend spullen over. GT Totaalverhuizingen kan zorg dragen voor de tijdelijke opslag van deze spullen. 

Heeft u advies nodig of vragen over het opslaan van uw spullen? Neem dan gerust contact op met GT Totaalverhuizingen, dan staan wij u bij met raad en daad. Graag leggen wij u rustig uit hoe wij te werk gaan bij de tijdelijke opslag van uw spullen. 

“Bij GT Totaalverhuizingen worden uw spullen altijd onder maximale condities opgeslagen in een schone, beveiligde ruimte"

Opslagruimte garageboxen GT

Zoals eerder gezegd zijn er verschillende redenen denkbaar waardoor u tijdelijk opslagruimte nodig heeft. GT Totaalverhuizingen biedt opslagruimte in allerlei maten, zodat u een paar dozen op kan slaan, maar ook uw gehele inboedel.

Of het nou gaat om een leegruiming van een woning, een verhuizing of een tijdelijk ander onderkomen, GT Totaalverhuizingen biedt een oplossing voor de opslag van uw spullen. Wanneer u opslagruimte nodig heeft kunnen wij u adviseren om zo tot de juiste hoeveelheid en voordeligste prijs te komen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wanneer u GT Totaalverhuizingen zorg laat dragen voor de opslag van uw spullen, kunt u ervan uitgaan dat uw spullen in goede handen komen. U kunt ervoor kiezen om deze spullen zelf in te pakken, of u laat ons team dit voor u doen. Verder regelen wij voor u het transport en zorgen wij voor een veilige opslag. De opslagruimte is schoon en voorzien van klimaatbeheersing, waardoor u spullen onder de best mogelijke condities opgeslagen worden. Uw spullen zullen bovendien apart opgeslagen worden van andere spullen. 

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor opslagruimte? Druk op de onderstaande knop of neem gerust even contact op met ons via 
+31 6 25 47 08 91

U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen met uw vraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.