OVER ONS

"We gaan een totaalconcept rondom de seniorenverhuizing maken. Hiermee nemen we alle zorgen en stress bij de seniorenverhuizing weg"

GT Totaalverhuizingen is een jong, fris bedrijf wat zich voornamelijk richt op de seniorenverhuizingen. We hebben een totaalconcept ontworpen rondom de verhuizing, hierin nemen we stap voor stap alle praktische zaken en zorgen uit handen.

Ouderen hebben in onze ogen de meeste zorg nodig, zeker wanneer het om een ingrijpende gebeurtenis gaat, zoals een verhuizing. Vaak wordt er bij de senioren- of zorgverhuizing een beroep gedaan op de familie, vrienden of verzorg(st)ers. Ook deze mensen willen wij middels onze dienstverlening van alle zorg ontdoen, zodat het dagelijks leven gewoon door kan gaan.

Omdat we voor totaaloplossing willen aanbieden, bieden we ook het leegruimen na overlijden en de opslagruimte voor overige spullen aan. Het overlijden van een dierbare is vaak zeer ingrijpend, maar er komt ook veel bij kijken. Hierbij willen wij u middels onze service graag ondersteuning bieden, aangezien er vaak snel geschakeld moet worden.

"Het idee om GT Totaalverhuizingen op te richten is voortgekomen uit eigen ervaringen"

Wie zijn wij

Gino Secreve GT Totaalverhuizingen

Gino Secreve

G

g.secreve@gttotaalverhuizingen.nl

Ik kwam een keer in gesprek met een collega, een makelaar uit Noord-Brabant, en zij vertelde over de werkzaamheden die ze verrichten bij het verhuizen en het verkopen van een huis. Hierin gaf zij aan dat er heel veel komt kijken bij een verhuizing en dat ze ongeveer een dubbele fulltimebaan heeft door alle vraag naar extra hulp rondom de verhuizing. Ze gaf aan dat dit met name voorkomt bij de oudere, zorgbehoevende mensen. Door dit gesprek is het balletje voor ons een beetje gaan rollen. Thom en ik hadden het al langere tijd over een vorm van verhuizen, omdat Thom zijn opa en oma hetzelfde meegemaakt hebben bij hun verhuizing. Toen voor ons bleek dat er vraag naar was, is het balletje steeds harder gaan rollen en zijn we uiteindelijk voor onszelf begonnen met GT Totaalverhuizingen.

Thom Eversdijk GT Totaalverhuizingen

Thom Eversdijk

T

t.eversdijk@gttotaalverhuizingen.nl

Toen mijn opa en oma enige tijd geleden om gezondheidsredenen moesten verhuizen naar een zorgappartement, moesten mijn ouders flink wat tijd vrijmaken om te helpen met de verhuizing. Mijn vader heeft een eigen bedrijf en mijn moeder heeft een vaste baan, dit kwam voor hun dus niet heel gelegen. Toen Gino mij vroeg of ik met hem eens wilde brainstormen over een bedrijfsidee, kwamen we al gauw op een vorm van ‘totaalverhuizen’ uit. Alles moest erin zitten en mensen moesten niks tekort komen in de hectische periode van de verhuizing. Beide hadden we een fulltimebaan, maar desondanks zijn we veel tijd in ons idee gaan investeren, mede doordat de reacties op het idee positief waren. Uiteindelijk hebben we besloten om te stoppen met onze fulltimebaan en om met GT Totaalverhuizingen te beginnen. 

Volg GT Totaalverhuizingen