Seniorenverhuizingen

Verhuizen naar zorginstelling of -appartement

Verhuizen is vaak erg ingrijpend, zeker voor oudere mensen. Een andere omgeving, wat veel stress en onwennigheid op kan leveren. Bij de seniorenverhuizing moeten ouderen vaak terugvallen op hun naasten. Wij van GT Totaalverhuizingen kunnen u volledig van uw zorgen ontdoen op het gebied van seniorenverhuizingen en de daarmee gemoeide zaken als administratie, inrichting en het transport van de spullen.

Heeft u hulp nodig bij het verhuizen naar een zorginstelling of -appartement? Neem gerust eens contact op met ons, dan staan wij u bij met raad en daad. Graag leggen wij u rustig uit hoe wij te werk gaan bij de eventueel genoodzaakte verhuizing van ouderen.

“GT Totaalverhuizingen kan uw volledige administratie omtrent de verhuizing voor u regelen, tot het omzetten van de chip van uw huisdier toe”
Nieuwe woning senioren

Hoe wij te werk gaan

  1. Wanneer u contact met ons opneemt schuiven wij een verhuiscoach naar voren. Deze verhuiscoach zal bij u op bezoek komen om uw verhuiswensen door te nemen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.
  2. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een offerte met daarop de werkzaamheden en de kosten. Wanneer u de offerte accepteert gaan we direct voor u aan de slag. Heeft u nog een vraag of opmerking, dan staat de verhuiscoach voor u klaar.
  3. Op de verhuisdag zelf zal onze verhuiscoach samen met de verhuizers zorgen dat alles geheel vakkundig verloopt, zoals u van ons verwacht. 
  4. Na afloop ontvangt u van ons een overzichtelijke factuur met daarop de werkzaamheden en de bijbehorende kosten.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij GT Totaalverhuizingen bieden wij u niet alleen een verhuizing aan, maar juist ook het plaatje om de verhuizing heen. Zo staat ons ervaren verhuisteam u graag bij met raad en daad. Er zal iemand uit ons team naar voren geschoven worden die voor u gaat fungeren als verhuiscoach. Deze persoon zal iedere dag voor u klaarstaan en bereikbaar zijn mocht u vragen en/of opmerkingen hebben. De verhuiscoach zal samen met u uw ideale verhuizing op touw zetten, precies zoals u het wilt. Mocht het zo zijn dat er tijdelijk spullen opgeslagen moeten worden naar aanleiding van de verhuizing, kan dat in onze opslagruimte

Naast de fysieke verhuizing kan GT Totaalverhuizingen u ook van uw administratieve zorgen ontdoen. Mocht u ervoor kiezen ons voor de administratie zorg te laten dragen, dan helpen wij u onder andere met het omzetten van uw lopende abonnementen, het regelen van de nutsvoorziening en het aanvragen van eventuele subsidies.

Wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw verhuizing? Druk dan op de onderstaande knop of neem gerust even contact op met ons via
+31 6 25 47 08 91

U kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen met uw vraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.